ინდაურის მსუბუქი ბურგერები
4 ულუფა
35 წუთი
მარტივი

შემადგენლობა:
- 500 გ ინდაურის ხორცის ფარში
- 1 კბილი ნიორი
- 1 ლიმონის წვენი
- 3 სუფრის კოვზი გახეხილი პარმეზანი
- ოხრახუშის ან სხვა მწვანილის (თქვენი გემოვნებით) პატარა კონა
- 3 სუფრის კოვზი ბერძნული იოგურტი
- 1 ხახვი
- 1 სალათის ფურცელი
- 4 პატარა ფუნთუშა
- 2 პომიდორი
- მარილი, წიწაკა
მომზადების წესი:
- ერთმანეთს შეურიეთ იოგურტი, ნიორი, ლიმონის წვენი, პარმეზანის და მწვანილის ორი მესამედი.
- ამ საკმაზის ნახევარი მოათავსეთ პატარა ჭურჭელში
- მეორე ნახევარი შეურიეთ ფარშს და ხახვს, დაამატეთ მარილი, წიწაკა.
- დაამზადეთ 4 ბურგერი და 10-20 წთ-ით მოათავსეთ გრილზე.
- სანამ ბურგერები მზადდება, შეურიეთ სალათის ფურცელი დარჩენილ საკმაზს და წაუსვით ფუნთუშებს.
- მოათავსეთ ბურგერები ფუნთუშებში, დაუმატეთ ცოტა სალათი და დაჭრილი პომიდორი
- ბურგერები მიირთვით ნებისმიერ სალათთან ერთად, ზემოდან მოაყარეთ პარმეზანი