თეთრი თევზის ფილე კუსკუსით
 
    
   შემადგენლობა:
- 
2 ცალი თეთრი თევზის ფილე (ნებისმიერი) 
- 
1 ლიმონი 
- 
ოხრახუში 1 პატარა კონა 
- 
200 გ ჩერის პომიდორი 
- 
100 გ კუსკუსი 
- 
2 სუფრის კოვზი ძმარი ( ბალზამიკო ) 
- 
2 სუფრის კოვზი ზეთი 
- 
½ კიტრი 
- 
2 სუფრის კოვზი შავი ან მწვანე უკურკო ზეთისხილი 
- 
მარილი, წიწაკა 
როგორ მოვამზადოთ?
- 
ფილეს ნაჭრები დააწყვეთ ფოლგაზე, დააყარეთ მარილი, წიწაკა, დაასხით ნახევარი ლიმნის წვენი და ოხრახუშის ნახევარი. 
- 
პომიდორი 4-ად გაჭერით და დააწყვეთ თევზის გარშემო. დააფარეთ ფოლგა, შემოუკარით გვერდები, მოამზადეთ 15-18 წუთის განმავლობაში. 
- 
სანამ თევზი მზადდება, 100 მლ ადუღებულ წყალში გახსენით კუსკუსი, დაახურეთ თავზე და გააჩერეთ 5 წთ. 
- 
დაჭერით დარჩენილი პომიდორი, შეურიეთ კუბიკებად დაჭრილ კიტრს, ოხრახუშს, ლიმონის წვენს და ზეთისხილს. დაამატეთ ძმარი და ზეთი, მარილი, წიწაკა და მიირთვით თევზთან ერთად. 

 
  
 